Starta ett hundbageri

Key Info:

100 000 kr - 200 000 kr
Image Two

Älskar hundar och bakning? Starta ett hundbageri kan kanske vara en intressant nisch för dig. 
En del hundbagerier har kommit upp över landet under de senaste fem åren. För att bli framgångsrik bör de nästan alltid vara i ganska stora städer på 75.000 invonare eller mer, eller i städer med betydande turisttrafik.

Om du inte har turister eller tillräckligt med folk i närheten, finns fortfarande en möjlighet att starta hund bageriet och sälja produkter via internet eller postorder.

Details

För att starta en hund bageri du behöver mycket av samma saker som du skulle behöva för ett vanligt bageri: en eller flera bra produkter, återförsäljare, all nödvändig utrustning för att göra din hund kex och andra bakverk, och en seriös vilja att arbeta i olika skift ett bageri kräver.

Starta i liten skala

Lansera en hundkex företag är ett fantastiskt sätt att komma in i bakning för hundar, tjäna pengar och ta reda på om din affärsidé verkligen har ben i din kommun. Fördelen här är att du inte behöver en butik. Du kan baka ut från ditt hem, så allt du behöver är ett gäng bra recept på hund cookies, viss kunskap om hund näring, förpackningar och marknadsföring, samt skapa något litet lager för leveranser. Och, naturligtvis, ett företag tillstånd.

Sedan börjar du ta prover runt för att komma i kontakt med hundrelaterade företag och se om någon kommer att ge dig lite hyllutrymme. Var beredd på att dela ut en massa prover. Det kan vara en bra idé att få fram ett speciellt testpack och erbjuda olika hundar prova för att testa recept och variationer. Det finns en väldig massa hund cookies runt om, så din kex behöver bli riktigt läckert.

Plats

Du behöver inte oroa dig för att hyra en butiksyta som potentiellt kan äta upp en stor del av din vinst. De flesta hund bageri företagare väljer att starta sin hund bageri hemifrån. Det bästa är att sätta upp en webbplats och sälja din hund godis online. Om du inte är intresserad av att sälja dina produkter online och du kanske vill hyra utrymmet för din egen butik bör du välja en plats som har en anständig mängd trafik.

Att sälja ditt hundgodis

Självklart om du har en egen butiksyta är det enklare. Men vad händer om detta inte är ett alternativ för dig? Lugnt, det finns många ställen där du kan sälja din gourmet hundgodis annat än en butik. Internet blir förmodligen det bästa sättet att sälja. Lokala hantverk mässor i ditt område. Högtider som Jul m.m. alla vill ha en present till sin hund! Hundfestivaler och andra hund event - kolla lokaltidningarna. Hund föreningar, kennelklubbar – kolla på nätet och gula sidorna. Lokala veterinärer, tala med din veterinär och fråga om de skulle visa dina produkter. Djuraffärer - besök lokala djuraffärer och lämna dem med prover av produkter.

Köp plastbehållare för hundgodis

Du kommer att behöva flera små typbehållare och trevliga plastburkar för att sälja godis i. Mindre prov kan säljas i blixtlås plastpåsar. Dessutom behöver du etiketter med ditt företags namn, telefonnummer, e-postadress och annan relevant information. Använd dessa etiketter på plastburkar och blixtlås påsar. Dessa etiketter kan utformas och skrivas ut på din hemdator. Dessutom är det trevligt att ha en prislista att dela ut vid varje försäljning.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image