Hemleverans av personliga kaffeblandningar

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Kulturer och sedvänjor kan variera runt om i världen, men kaffe är en av de produkter som är älskade överallt- och även konsekvent konsumerade. Merparten av kaffe köpt från stormarknaden produceras med en lång hållbarhet. Trots att försäljarna använder ord som hantverk eller handrostad så är din kaffepåse samma som den som 50 tusen andra köper på sin lokala marknad.

Details

Därför är syftet med den här affärsidén är att ge kaffeälskare ett alternativ till massmarknaden och varumärkena som dominerar de flesta butikshyllorna. Kombinationen av personalisering och hemleverans kan vara användbar i många produktkategorier och kaffe är inget undantag.

Så fungerar det

Du skapar en hemsida där du låter konsumenter komponera ihop sina egna kaffeblandningar och sedan få dem levererade hem varje vecka eller månadvis direkt till sin dörr. Konsumenterna börjar med att välja sin egen personliga blandning genom att ange hur de gillar sitt kaffe -starkt, svagt, eller till exempel med kryddiga toner. De anger också hur det ska vara malet och hur många leveranser de vill ta emot varje vecka. För den mindre kreativa som har svårare att hitta sin egen blandning så levererar du en egen handblandning kaffe varje vecka.

Varje leverans innehåller tillräckligt med kaffe för att göra ca 20 koppar och är naturligtvis rättvisemärkt samt förpackat så att den går in genom en vanlig brevlåda. Kunden kan komma tillbaka när som helst att prova en ny blandning, leka med den gamla eller bara kolla in vad som är nytt. Priset sätts per låda, med gratis rikstäckande leverans inom Sverige.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image