Halalgodis

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Både barn och vuxna tycker att godis är gott men man vet inte mycket om vad man egentligen stoppar i sig. Det godis som finns ute på marknaden idag består till stor del av gelatin som är utvunnet av bland annat gris vilket medför att många inte kan eller vill konsumera dessa typer av gelatingodis.

Details

Idén med halalgodis är att tillhandahålla alternativt godis för dem som av religiösa skäl inte kan eller vill konsumera vanligt godis. Halalgodis erbjuder godis tillverkat av halalgelatin som är utvunnet av halal-slaktade kreatur. Halal är benämningen för vad som är tillåtet enligt Guds lag. I fråga om mat i allmänhet och kött i synnerhet avses det dels att djuret är tillåtet att äta och dels att det är halal-slaktat; det vill säga, slaktat enligt Islamisk lag.

Du erbjuder ett sortiment av godis i olika smaker och lekfulla färger och former. På din hemsida kan kunderna se och välja produkter efter egen smak och göra beställningar.

Genom att finnas på Internet kan alla på ett enkelt sätt köpa sina produkter hemifrån. Dina varor levereras hem till kunden tryggt och professionellt.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image