Måltider för arbetande människor

Key Info:

100 000 kr - 200 000 kr
Image Two

Idén är att erbjuda måltider för folk i farten. Alla vill äta god och näringsrik mat, men vem har tid att tillaga den? Med arbete, skola och fritidsaktiviteter väljer man ofta snabbmat över hemlagat, och näring och smak åker ut genom fönstret.

Details

Färdiga måltider är ett perfekt alternativ för arbetande föräldrar, för människor som arbetar sent eller personer som är upptagna med sina karriärer. Föreställ dig bara den tid de sparar i planering, shopping och tillagning av måltider.

Så fungerar det

Du gör speciella förpackningar som går direkt från frysen in i kundens mikrovågsugn eller ugn och sedan fram på middagsbordet. Efter maten kastas förpackningarna helt enkelt i papperskorgen – och det blir inga kastruller och pannor att diska! Förbered måltider med förstklassiga färskvaror och ingredienser för att försäkra dig om att det blir god, näringsrik mat som går snabbt att tillreda.

För de som behöver en ännu mer tidsbesparande lösning under de mest hektiska dagarna i veckan kan du utveckla ett program där familjer kan abonnera på färdiga, välsmakande och hälsosamma måltider förpackade för 2 eller 4 personer. Alla förberedelser är gjorda - måltiden behöver bara värmas upp.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image