Leverera frukost frallor

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Alla älskar läckra frallor! Dagens konsumenter har mindre tid att skapa goda, handgjorda bakverk men de uppskattar att äta dem. Denna kombination ger en enkel och bra affärsidé! Att abonnera på frallor kan vara ett bra sätt att stanna i pyjamas och ändå få färskt frukostbröd på morgonen.

Details

Om du alltid har älskat baka välsmakande kakor och bröd, kan du dra nytta av din hobby och talang och starta eget baknings företag. Det kan vara lönsamt, särskilt om du har ett antal kunder som regelbundet beställer från dig.

Så gör du

Hitta din egen nisch! Starta en prenumerationstjänst i ditt område och sälj prenumeration på frukostfrallor. Frallor levereras till kundens dörr, varje lördag morgon, eller andra dagar som du kommer överens om med kunden. Varje dag, du bakar nya frallor för dina abonnenter. Kunderna kan beställa frallor varje vecka, några dagar i veckan eller ha en stående beställning av sin favorit fralla varje lördag morgon. Det finns ingen tidsgräns för att använda ditt abonnemang.

Besluta om rätt pris för dina frallor. Du tar ofta dubbla eller tredubbla som ditt pris för dina kunder. Det är så du gör vinst. Ta en titt på kostnaden för liknande frallor i mataffären också så du har en idé om människor kommer att betala vad du begär. Det finns två sätt för kunderna att få sina frallor: de kan antingen hämta frallor på en avhämtningsplats (ex. där du är bosatt) eller få dem levererade med bil eller cykeln direkt till sin dörr.

Medlemmar i en förening eller en grupp, kan registrera sig för ett kollektivt abonnemang. För grupper om 20 eller mer, kommer frallor att levereras till deras mötesplats. Detta erbjudande är tillgängligt för din stad eller området du bor. För kunder i de yttre områdena gäller pickup alternativen.

Krav för att starta

En ugn och grundläggande baknings verktyg och utrustning som du kanske redan har hemma kommer att vara tillräckligt bra för att starta ett bageri företag om du bara planerar att driva din bakning företag hemma eller på deltid. Om du väljer att öppna ett större bageri företag och vill leverera till ett större antal kunder behöver du givetvis tillgång till större kök och kanske till och med en egen bagerilokal och bil.För ett bakningsföretag, vanligtvis krävs tillstånd och ett hälsointyg. En bakgrund eller utbildning i baknings verksamhet kommer också att vara till hjälp om du startar inom bakningsbranschen.

Få kunder

För att komma i gång med försäljningen är det naturligtvis viktigt att det finns ett antal potentiella kunder som kommer att köpa dina frukostfrallor. Du kan börja få dina första kunder genom att uppmuntra grannar och närboende att prova och testa frallorna. Den lilla nätverk av kunder som du skapar kommer oundvikligen att växa så länge du fortsätter att ge dina kunder färska bakverk med bästa smak.

Dela ut ett reklamblad till alla grannar i området och sätt upp en liten annons i lokala tidningen. Utöver detta, kom ihåg att mun till mun marknadsföring återstår att vara den bästa så länge du har nöjda kunder. Be dina befintliga kunder att hänvisa till dig och rekommendera dina bak produkter till andra människor.

Marknadsför dina frallor genom särskilda kampanjer och evenemang runt helgdagar. Överväga att erbjuda speciell "frukost på sängen" fralla för mors dag, färdigförpackade frallor för semester, fritidshus etc. Uppmuntra täta inköp med ett kort som belönar kunderna med gratis bageriprodukter efter ett angivet antal köp.

Exempel på infoblad

Morgontrött? Vill du slippa den kalla promenaden till affären för att köpa frukostbröd?

Beställ då färska frallor till frukosten som hänger på din dörr när du vaknar.

Frallorna levereras till din dörr mellan 7-8, sju dagar i veckan.

Priset för en påse som innehåller fem frallor är endast 30 kronor.

Du kan välja om du vill ha 5 småfrallor, 5 grovbit (mjölk & nötfri) eller en blandpåse bestående av 3 småfrallor och 2 grovbit.

Beställningen och pengarna stoppar du i ett kuvert och lägger kuvertet i brevlådan eller betalar när vi kommer fram. Ha en trevlig vinterupplevelse...

Har ni frågor kan ni ringa tel. nr. 000

Bifoga beställningsorder där det står: Dagar i veckan och datum som kunden vill ha frallor samt antal påsar och sort per dag.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image