Juice bar

Key Info:

200 000 kr - 500 000 kr
Image Two

Drycker är bland de mest säljbara produkter som människor kan erbjuda. Sälja drycker som koncentrat juice, C-vitamin juice och nektar juice är mest lönsamt under sommaren där en frusen juice kan komma som en uppfriskande befrielse från värmen och solen.

Details

Var kan du etablera dig?

En av de viktigaste sakerna som du behöver överväga om du vill starta ett företag som säljer färsk juice är att leta efter den bästa och mest genomförbara plats för din juice bar. Se till att du väljer högt trafikerade platser där törstiga människor lätt kan köpa sina färska drycker från dig. Ställen där det finns sannolikt många törstiga människor, till exempel ett gym, kommersiella område eller universitetsområde. Du kan också hitta shopping centra och liknande platser som kan bli är det perfekta läget om du vill satsa på en riktigt bra placering.

Finns det andra juice bar eller hälso-mat restauranger i området? Vad de säljer, hur mycket och vad kan du erbjuda och det är annorlunda? Ställ inte upp butiken i närheten för mycket konkurrens. Läget är nyckeln till din framgång. Leta efter platser där människor kommer att gå eller köra förbi på väg till jobbet. Tänk på att erbjuda en take-off variant för att göra det enklare för kunderna att köpa på språng.

De produkter som du säljer

Om du ser fram emot att starta en juice bar, kommer det att hjälpa om du planerar och gör en lista över de juicerecept som du kommer att använda och erbjuda dina kunder. Det blir naturligtvis grundläggande att inkludera färskpressad juice eftersom den är mest populär produkt för en juice bar. Se till att du också har ett lager av frisk och färsk frukt så att du kan tillgodose de krav som dina hälsomedvetna kunder ställer.

Du kan lägga också till i din lista grönsaksjuice, tropisk juice, mango juice, citrus juice, apelsin juice och ekologisk juice. Det är bl.a. de typer av produkter som dina kunder kommer att leta efter när de är törstiga och de vill ha en uppfriskande drink i juice baren.

Fler tips om att driva en framgångsrik juice bar

Den typ av kylda drycker som du erbjuder dina kunder kommer sannolikt avgöra hur ditt företag kommer att lyckas. En annan viktig faktor är den typ av service som du erbjuder. Du lyckas bättre om du erbjuder dina kunder de bästa och färskaste frukterna och samtidigt ett leende.

Säkra finansiering för din juice bar. Köp press- och restaurangutrustning. Du måste köpa allt som du behöver för din butik, inklusive kyl, maskiner juice, blandare och kassaapparater. Tänk på att eftersom du kommer att leverera juice, du behöver mer kylning än många andra typer av restaurang företag.

Designa din juice butik så att den är tilltalande för ögat. Skapa en juice meny med några ovanliga funktioner. Prova olika recept för att skapa unika smaker. Du bör ha några standarder, som apelsin och citron, men även exotiska smaker som passionsfrukt och guava. Vitamin eller protein pulver kan öka näringsinnehållet.

Hyr engagerade medarbetare som är intresserade av hälsa och välbefinnande. Du behöver pålitliga, vänliga och intresserade medarbetare för att ge bra service till dina kunder. Ta dig tid att hitta rätt personer. Erbjud rabatter för att locka kunder. Erbjud gratis prover utanför din butik så att människor kan smaka dina produkter. Kanske dessa människor kommer att förvandlas till stamkunder.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image