Mobil juice bar

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Upptagna människor söker efter ett sätt att öka sin frukt och grönsaks intag och köper ofta färdigt packade juice och fruktblandningar på språng för att komplettera sin kost. Detta är goda nyheter för en företagare som vill hoppa på denna allt populärare trend. Hitta en lämplig plats och servera färskpressade blandningar av frukt och grönsaksjuice.

Details

Hitta rätt plats

Hitta ett utmärkt läge för din mobil juice servering. Satsa på synlighet och bekväm tillgång. Prima platser för en vagn eller kiosk inkluderar gallerior, kontor, sjukhus, hotell, högskolor, idrottsföreningar, flygplatser, livsmedelsaffärer och stora varuhus. Du kan också ställa in en juice vagn utanför allaktivitetshus, turistattraktioner, stränder eller köpcentra.

Skriv upp en affärsplan som identifierar hur mycket trafik du kan räkna med att få in. Visa upp till ägare och förvaltare när du säljer din idé om mobil juice vagn.

Komma i gång

Skapa ett smart namn för din juice stånd och skaffa tillstånd om tillfällig försäljning. Kontakta polisen, kommunen eller fastighetsägare för detaljer.

Experimentera i hemmet att göra olika juice och låt vänner och familj prova dem. Bekanta dig med populära kosttillskott, antioxidanter och populära frukter och grönsaker. Köp din kiosk eller vagn och tillbehör. Köp juicepressar, mixer, kyl, diskbänk, kannor, koppar och servetter, skaffa meny, kassaregister och skyltar.

Utveckla en juice sortiment

Du behöver inte vara en nutritionist eller få en examen i samband med hälsa för att veta vilka frukt och grönsaker är bra för kroppen. Alla är fina och nyttiga! Du kan sälja en mängd olika juicer från äpplen, morötter, apelsiner, bananer, selleri, meloner och andra frukter och grönsaker. Skapa en fräsch meny koncept av unika färskpressade juicer, som gör att du sticker ut i mängden.

Du kan köpa juice från frukt och grönsaks grossister, juice tillverkare eller distributör eller så kan du göra juice på plats. Du kan även göra båda samtidigt. Du kan lägga till vitaminer och hälsokosttillskott, till exempel de som är kända för att öka immunitet eller har antioxiderande effekt. Du kan sälja juicer i flera koppstorlekar.

Vagnar och kiosker

Du förmodligen undrar - vagnar eller kiosker, vad är skillnaden? Det är enkelt. En vagn kan enkelt flyttas från plats till plats, medan en kiosk är oftast mer permanent. Kiosker är stationära inomhus enheter, medan vagnar i allmänhet är gjorda för att vara mobila för både inomhus och utomhus evenemang.

Saker du behöver

• Vagn eller kiosk
• Tillgång till el
• Blandare
• Platstillstånd
• Livsmedelshantering tillstånd
• Råvaror frukt m.m.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image