Mobil försäljning av seniorkläder

Key Info:

100 000 kr - 200 000 kr
Image Two

Letar du efter en unik klädhandelsnisch som kan drivas mobilt och hanteras från ett hemmakontor? Om så är fallet, fundera på att starta ett företag som säljer kläder till seniorer. Helt enkelt, du bygger allianser med klädtillverkare och gör överenskommelser med ansvariga på äldreboenden om att sätta upp en månatlig modevisning för de boende.

Details

Dessutom kan modeller för modevisningar vara invånarna i hemmen, och i slutet av showen du kan ta order för klädinköp med leverans som följer inom några dagar. Detta kan visa sig vara inte bara en lönsam syssla som fungerar, utan också en mycket rolig verksamhet som erbjuder kunder bekvämlighet av easy shopping samt en liten bit av underhållning på samma gång.

Butiken som kommer

Affärsidén är alltså: butiken som kommer till kunden. Du säljer kläder till seniorer genom att besöka olika typer av äldre föreningar och alla typer av äldreboende och träffpunkter för äldre. Väl på plats rullar du in en komplett unik butik med klädställningar som visar upp kläder för direkt försäljning. Ditt sortiment bör vara utvalt med största omsorg i fråga om mode, kombinations möjlighet, kvalitet och modeller. Vid önskemål arrangerar du också modevisningar på plats.

Sortiment

Samarbeta bara med de bästa leverantörer som kan uppfylla dina krav. Skapa ett unikt sortiment, som kännetecknas av att det är lättskötta kläder med god passform, samtidigt som de har ett klassiskt modernt snitt. Ring flera av de kända grossister och leverantörer. Undersök vilka av dem grossister har de produkter du vill sälja. Ta reda på hur lång tid det tar att leverera produkter till dig. Välj de grossister som ger dig bäst sortiment lämpat till målgruppen, bra priser och rabatter och en snabb och säker leverans.

Modevisning för äldre

Ordna en modevisning för äldre när det finns ett önskemål. Se till att visa upp dina produkter, erbjud också lättare mat och fika samt ett band som spelar 50- och 60-talsmusik. Bjud på en proffsig modevisning med mannekänger i olika åldrar, både kvinnor och män, som visar upp sig på catwalken. Tanken med modevisningen är att ge inspiration och även möjlighet att handla lite nya kläder på plats.

Marknadsföring

Du börjar med ditt egna nätverk. Det är med andra ord ofta familj, kollegor, grannar och vänner som är dina första kunder. De bjuder in gäster från deras egen umgängeskrets och på så sätt breder ditt kundunderlag ut sig som ringar på vattnet. Vill du lägga mer energi i ditt försäljarjobb kan du också sätta upp kundinformation i närköpet, kontakta den lokala pensionärs föreningar och organisationer eller andra verksamheter med seniorer i fokus. Skapa en interaktiv katalog på hemsida och producera en snygg broschyr där du presenterar de klädprodukter du säljer.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image                midnight logo            svenska casinon hos spelpressen