Webbplats som hjälper vuxna ordna vård för ​sina åldrande föräldrar

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Äldreomsorg är en utmaning och du kan hjälpa människor ordna med det praktiska genom att förmedla tjänster från olika vårdgivare. Många vuxna tenderar att tro att den största utmaningen i att ta hand om åldrande föräldrar är att hitta lämpliga bostäder, men det finns också en mängd olika medicinska, juridiska och ekonomiska beslut som ska fattas. Det är där du kommer in, med en steg för steg process som är utformad för att göra processen enklare.

Details

Så fungerar det

Omvårdnad är alltså en ny erfarenhet för de flesta. Här erbjuder du hjälp och en karta genom vårdlabyrinten. Vårdföretag kommer till dig eftersom de behöver en direkt linje till de individer som efterfrågar deras tjänster. Privata vårdföretag kan få möjlighet att ansluta sig gratis till nya kunder och klienter.

Användare börjar med att skriva sina postnummer tillsammans med sina föräldrars sjukdom, behov m.m. och en e-postadress. Du skapar sedan en handlingsplan specifikt för användarens behov och geografiska läge, kompletterad med information om lokala leverantörer som kan erbjuda hjälp. Därifrån hjälper du familjer samordna en vård genom en säker instrumentpanel på hemsidan.

Leverantörer kan under tiden lista sig gratis i webbplatsens databas eftersom det för dem blir ett sätt att enkelt komma i kontakt med nya kunder.

Tjänsten kan vara helt gratis för både användare och vårdgivare då den kan finansieras genom reklamintäkter. Alternativt inför du en avgift som betalats av professionella vårdgivare varje gång de ser kontaktuppgifter och meddelande som lämnats av en berörd användare.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image