Rullande bilverkstad

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Samtidigt med större konkurrens på marknaden ökar kravet på service bland konsumenterna. När man vill laga sin bil anlitar man inte vem som helst. Man vill vända sig till en fackman och garanteras att bilen kommer att lagas på rätt sätt.

Details

Det gäller att anpassa tjänster och service till de moderna konsumenterna. Marknaden för olika typer av hemtjänster och service på plats står öppen. Här finns utrymme för små entreprenörer som har service mot kunderna som sitt främsta konkurrensmedel.

Så fungerar det

Så länge bilen rullar utan annan omvårdnad än påfyllning av bensin och olja går det bra. Men går någonting sönder letar man efter alla möjliga alternativ som finns för att så snabbt som möjligt få sin bil att fungera igen. Ibland lagar man mindre fel på egen hand men de flesta bilägare saknar kunskap om sådant.

Att lämna bilen till en verkstad för reparation brukar kosta överraskande mycket och där visar det sig ofta att ytterligare reparationer behöver göras. Dessutom har klagomålen på bilreparationer ökat kraftigt. Allt fler fordon går inte igenom den årliga besiktningen och var tredje bil måste ombesiktigas.

Så gör du

För många är bilköpet en av de största investeringarna i livet och då gäller det att vara rädd om den. Efterfrågan på de som snabbt kan reparera bilar och dessutom göra det till ett rimligt pris är jämn. Speciellt idag när det rullar ovanligt många gamla bilar på vägarna. Det är tydligt att många inte har råd att byta till nyare modeller, utan försöker köra sin gamla bil så länge som möjligt. 

Om du har arbetat som bilmekaniker och har känsla för kundservice kan du starta en gammal verksamhet på ett nytt sätt. I stället för att kunderna skall lämna sina trasiga bilar till dig, kommer du till dem och utför service, reparationer och felsökning på plats. Kunderna slipper vänta på sin tur i en vanlig bilverkstad och sparar den tid det tar för dem att lämna och hämta sin bil på en vanlig verkstad. Dessutom betalar de inte självrisken som gäller för bärgning vid akuta fel. 

Marknadsföring

Åk inte till bilverkstad, den kommer till dig! Marknadsför dig med flygblad i området där du bor och skicka ett pressmeddelande till lokala media. Ta emot alla uppdrag för en kontakt ger alltid några nya i framtiden. Du skall i första hand koncentrera dig på akuta reparationer men även göra andra underhåll och bilservice.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image