Fotbolldarts

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

Du har hört talas om fotboll, kanske du vet om fotbollsgolf, men har du någonsin hört talas om Fotbolldart? Troligtvis inte, men nu är den här. Den riktigt stora nyheten i år. Fotbolldart är egentligen en stor uppblåsbar darttavla men istället för pilar använder vi fotbollar som fastnar på tavlan.

Details

Fotbolldart spelas på samma sätt som vanlig pilkastning, men den stora skillnaden är dock att man ska sparka en fotboll och att tavlan är fem meter hög.

Fotbolldarts inte en franchise nationellt eller globalt för närvarande, men det finns hundratals entreprenörer som redan har nappat på detta spännande koncept.

Vad är fotbolldarts?

Fotbolldarts är ett helt nytt spel uppfunnet i Storbritannien som kombinerar fotboll och pilkastning. Upplägget till spelet är exakt detsamma som en vanlig pilkastrunda med undantag av kardborrefotbollar och en uppblåsbar dartskiva.

Aktiviteten går ut på att sparka bollen och samla så många poäng som möjligt, som i vanlig dart, eller som allra bäst...träffa mitten! Tavlan är ofta tvåsidig, så den klarar ta större grupper samtidigt.

De normala pillkastningsreglerna gäller, men bollarna är alltså pilarna och du sparkar dem istället för att kasta dem. Bollarna är gjorda av specialmaterial som kommer att hålla fast på dartskivan när du slänger dem. Den som får flest poäng vinner. En rolig upplevelse att utmana sin familj eller vänner med, må den bästa spelaren vinna.

Marknaden

Dart pilar har de flesta säkert kastat förut på en darttavla. Men hur många har sparkat boll på en superstor darttavla? Användningsområdena är många och spelet passar naturligtvis för alla åldrar och alla typer av evenemang.

Din fotbolldart business kan ta många former, beroende på hur du vill driva din verksamhet. Du kanske vill driva ett uthyrningsföretag för födelsedagar och företagsevenemang, hyra plats på mässor eller loppmarknader och ta ut en entréavgift, hyra lokalen för en permanent inomhus nöjespark eller kombinera alla tre.

Uppblåsbara fotbolldart är väldigt populära för fester, konferenser, ungdomsevent, uthyrningsverksamhet, företagsevent, klubbar, parker, utomhusunderhållning, trädgårdsmatcher och många andra sammankomster.

Du kommer gärna till företag och tillsammans med denna besöksmagnet promotar deras produkter på köpcenter eller annat.

Markera din närvaro genom att annonsera i lokala tidningar och skapa en online kampanj via sociala medier. Se till att resebyråer och olika turistföretag får ditt infoblad.

Leverantörsfakta

Dart fotboll kan spelas på gräs, konstgräs eller inomhus.

På marknaden säljs även stora tavlor som pryder stora väggar i ex. aktivitetscenter, skolor, sportcenter m.fl. (alltså en helt vanlig darttavla men jättestor, måttanpassad för kundens egen vägg)

Kan beställas i storlekar: 3.5m, 5m, 7m

Enkelsidig - dubbelsidig

Färger: Röd, svart, grön, vit (olika färger och mönster tillgängliga på förfrågan)

Tillbehör: luftfläkt, 5 gul fotboll (olika färg och mönster på begäran), reparationssats

Fraktkostnad: Fri frakt till USA, Kanada, Europa, Australien, Asien.

Leveranstid: 10-15 arbetsdagar

Logoutskrift: Gratis (vänligen skicka logotyp till sales@inflatable-zone.com)

Garanti: 3 års kvalitetsgaranti och kostnadsfri reparationssats.

Priset: 12000 - 20000 kronor

Importtull: Observera att importtullar, skatter inte ingår i priset på varan.

Tänka på

Fotbolldart är relativt enkla att hantera och lätta att installera.

Men, du bör vara försiktig med vad du köper och den plats du köper den ifrån. Fotbolldart du köper ska vara av mycket hög kvalitet. När du gör din beställning ska det företag du väljer kunna visa upp och beskriva produkten på ett bra sätt innan den betalas.

Det finns referenser online där du kan köpa Fotbolldart i bästa skick och få dem levererade på kortast möjliga tid. En del företag tillhandahåller också gratis leverans. När du har beställt, bör företaget berätta hur lång tid det tar innan din Fotbolldart har levererats till din adress.

Du bör vara försiktig med att få kvalitetsservice för alla problem du kan ha. Företaget bör också vara tydligt om betalningssättet du ska använda och det exakta beloppet de tar ut från dig.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image