Pizzakurser

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

Det verkar som att den senaste ekonomiska krisen orsakade ett stort antal trender i världen, av vilka en del har blivit grunder för framgångsrika affärsprojekt. En av dessa trender är en önskan/behov för människor att öka antalet måltider tillagade hemma, eller att förbättra sina kulinariska färdigheter. Bra exempel på detta är pizzakurser som har blivit en hit utomlands, särskilt i USA.

Details

Därför är en idé att börja anordna kurser där elever mot en avgift lär sig hur man gör en perfekt pizza hemma. Med tanke på att matlagningskurser i Sverige fortfarande är relativt sällsynta kan framgången för pizzakurser utomlands vara en bra indikation på att liknande kurser kan fungera här.

Så fungerar det

Du behöver inte nödvändigtvis själv vara pizzakunnig men däremot måste du ha kontakt med någon som är det. Någon som har en kärlek till pizza och som vill dela sina kunskaper med andra.

Hitta en mysig lokal eller klassrummet och starta en egen pizza skola där du erbjuder roliga, minnesvärda "gör din egen pizza" workshops. Perfekt för alla som vill lära sig hur man gör en pizza men också perfekt för företags teambuilding dagar, födelsedagar, familjefester, svensexor och liknande evenemang.

Dela upp undervisningen i olika nivåer från nybörjare till mer avancerade elever. I utbildningen får du lära ut hur man gör deg från grunden, stretching, hur man gör en fin form och en bra sås. En lämplig storlek på gruppen är mellan 5 till 15 personer. På slutet av kursen kan alla deltagare få pizzadeg att ta med hem och en detaljerad bruksanvisning om visar hur man gör så att de kan överföra sina pizza-färdigheter direkt till sitt eget kök.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image