Uthyrning av begagnade möbler

Key Info:

200 000 kr - 500 000 kr
Image Two

Om du är kunnig om möbler eller är intresserad av heminredning och vill öppna ett företag, tänk över att starta uthyrning av begagnade möbler. Detta kan bli en gångbar tjänst, eftersom många människor inte har råd att betala för nya möbler på en gång.

Details

Om du vill öppna ett företag som hyr ut möbler, finns det några saker som du behöver titta på. Med rätt strategier, plats, och kunskap i branschen, har du bra möjlighet att lyckas.

Hur gör du?

Bland de saker du behöver är rätt utrymme, lastbil och inventering av möbler. Bestäm vilken typ av möbler som du vill hyra. Hem möbler uthyrning är ganska vanlig och en annan bra idé är uthyrning av kontorsmöbler. Detta kommer inte bara hjälpa dig att rikta din marknadsföring, utan det blir också lättare än att försöka att hyra alla typer av möbler som finns. Du kan överväga att hyra barnens möbler, sovrumsmöbler, vardagsrum och matsal möbler eller lyxvarumärke möbler.

Välj en plats för din butik

Ett område som är väl synligt, eller som ligger nära andra butiker, till exempel butiker som säljer köksapparater, hushållsgeråd eller hem inredning.Ordna en lageryta. Du förmodligen inte kommer att kunna sätta in alla möbler i din butik, så du bör hyra en lagerlokal för att hålla en del extra grejer där. Det kommer också att hålla din butik elegant och fin i stället för att se stökig och rörig ut. Visa några av dina möbler samlingar inne i butiken och för de som placeras i lagret, kan du ge kunderna foton eller broschyrer. Allt som du har i lager ska visas i produkten broschyr med information om funktionerna.

Leverans

Köp eller hyra minst en lastbil, eller säkra ett kontrakt med en bil uthyrare. Detta behövs inte bara om du planerar att erbjuda leverans tjänster, utan också för att flytta möbler fram och tillbaka från lagret. Etablerade lastbil uthyrningsföretag i ditt område kan låta dig hyra några av sina lastbilar till ett rabatterat pris, då du kan planera dina turer när deras bilar inte används.

Uthyrningsvillkor

Skriv ner dina uthyrningsvillkor. Både kortsiktiga månatliga leasingavtal och uthyrning för längre period. Detta inkluderar hur länge möbler kan hyras, alla nödvändiga insättningar eller avgifter, vad händer om avgifterna inte betalas och vad som händer om möblerna är förstörda samtidigt som hyra. Du bör lämna en garanti för att möblerna är av kvalitet och villkor som anges av uthyrare, och inkludera reparation eller utbyte om möblerna inte uppfyller garantin.

Rumsplanering är en annan tilläggstjänst som du kan erbjuda, där de ger dig en kort beskrivning av sina behov och storleken på rummet, och du kommer att föreslå möbler och hur utrymmet kan maximeras genom arrangemang av möbler.

Marknadsföring

För alla personer med kortsiktiga behov eller begränsade resurser, möbler uthyrning är en gudagåva. Som en uthyrare och möbelleverantör är det viktigt att förstå dynamiken i marknaden. Inte alla är en bra kandidat för möbler hyra, så du kommer att vilja fokusera din marknadsföring på riktade segment av konsumenter snarare än hela uthyrningsmarknaden.

Identifiera viktiga säljargument i din möbeluthyrnings verksamhet. Även om dina köpare har sämre möjligheter att köpa nya möbler, är det ett misstag att anta att dina kunder inte har några andra alternativ än att hyra från ditt företag. Till att börja med kan extremt höga leasingavtal priser och dålig möbler kvalitet skicka potentiella kunder till andra konkurrenter. De kunde också välja att köpa begagnade möbler eller helt enkelt klara sig med vad de kan pussla ihop snarare än att nöja sig med en dålig affär.

När du planerar din uthyrningsverksamhet, omfamna idén att du måste sälja din affärsidé till möbler köpare med hjälp av en handfull viktiga säljargument. Betona flexibilitet, lättillgänglighet och produktkvalitet som primära punkter i din marknadsföring.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image