Uthyrning av möbler till studenter

Key Info:

100 000 kr - 200 000 kr
Image Two

Oavsett om de är nya eller återvändande studenter, som flyttar in i ett college boendemiljö måste de lista ut hur man ska utrusta sina sovrum eller lägenheter på bästa sätt möjligt. En av de stora frågorna är om man ska hyra möbler, ta det hemifrån, eller köpa nya.

Details

Många faktorer avgör vad som är bäst för en viss student, inklusive hur länge de planerar att bo i sin nya bostad. Uthyrning kan fungera bra för elever som behöver utrusta sina livsrum i farten samtidigt som man försöker att finansiera sin utbildning och satsar hellre på fritid än på inköp av dyra möbler.

Uthyrning av möbler möjliggör för studerande att upprätthålla den levnadsstandard som de hade hemma med kvalitetsmöbler och tillbehör, inklusive plattskärms-tv eller annan elektronik och möjligheten att enkelt dela kostnader med rumskamrater.

Varför hyra?

De flesta konsumenter förstår att i det långa loppet kommer hyra kosta dem lika mycket som att köpa alla objekt, inklusive möbler. Hyra bord, skåp, madrasser och andra redskap kommer inte att vara kostnadseffektivt för de som vistas i ett rum längre än 6-12 månader. Det finns dock andra faktorer som kan göra möbelhyra attraktiv för en college student.

Transport är en av dem. De som flyttar någonstans måste räkna med kostnaderna för transport av möbler hemifrån, samt arbetskraft som är inblandad. Även om att hyra möbler kan verka kosta mer än att dra möbler från föräldrarnas källare och rum, kan kostnadsskillnaden försvinna när de oförutsedda kostnaderna tas hänsyn till. Till exempel hyra en lastbil kan lätt kosta mer än själva möblerna när man ska flytta tillbaka till skolan, och igen när det är dags att flytta ut. Föräldrar bör också överväga tillhörande kostnader för dagar av arbete och övernattningar på hotell.

Köpa möbler är ett annat alternativ som är kostsam och kräver också att flytta, för att inte tala om att eventuellt behöva montera möbler. I vissa fall kan därför uthyrning av möbler vara vettigt alternativ till det klassiska scenariot att dra skrivbord, stolar och sängar hemifrån, särskilt när en elev studerar långt från hemmet. Genom att hyra möbler, föräldrar, elever och rumskamrater vet den exakta kostnaden för inredning för hela året och behöver inte tänka på dolda kostnader, såsom att hyra lastbilar, bränslekostnader, lagra möbler eller reparera trasiga föremål.

Valmöjligheter

Du erbjuder allt från vadderat täcke till TV, allt till rimliga priser. Allt kunder behöver göra är att lägga fem minuter för att plocka vad de vill från din hemsida. Du levererar och hämtar upp allt. Kunden väljer sin utrustning och bestämmer hur länge vill behålla den. Som möbelleverantör bör du utrusta en omöblerad lägenhet för studenter innan ankomstdagen, vilket ger en bekväm och prisvärd möjlighet för familjerna. Studenter som väljer att hyra möbler kommer att få antingen nya eller "som nya", helt rengjorda och renoverade möbler.

Börja med grundläggande studentpaket för att utrusta ett sovrum, vardagsrum och kök och inkludera möjligheten att lägga skrivbord, elektronik, sängkläder och andra tillbehör eller ytterligare sovrum för att enkelt dela kostnader med rumskamrater. Flexibla leasingavtal och månatlig fakturering ger eleverna möjlighet att hyra möbler endast under månaderna de bor på skolan. Erbjud elever och föräldrar lösningar anpassade efter deras unika behov.

Uthyrnings paket börjar per månad, med 6, 9 eller 12-månaders leasing alternativ, andra hyresperioder enligt överenskommelse. För mer information om olika möbel hyr paket, uthyrningstider och priser hänvisa till hemsidan. Konceptet är helt i synk med den miljövänliga livstrenden - konsumenter flyttar bort från ägandet och återanvänder i stället eller delar saker med andra.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image