Uthyrning av trädgårdar som campingplatser

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

I magra tider kan camping vara ett attraktivt alternativ till dyrare resor. På samma sätt som förare hyr ut sina parkeringsplatser när de inte används, kan man enligt samma koncept hyra ut trädgårdar. Starta en webbplats som uppmanar husägare att lista sina trädgårdar som potentiella campingplatser för resenärer som passerar genom den lokala trakten.

Details

Trädgårdar listas tillsammans med en kort beskrivning av faciliteter som finns tillgängliga som duschar, eluttag, internet, grillar och parkering. Trädgårdsägare också kan lista vilka affärer och allmänna kommunikationer som finns i närheten, lista vilka tidpunkter deras trädgårdar är tillgängliga och ange hur mycket det kommer att kosta. Besökarna som letar efter en campingplats kan sedan bläddra igenom trädgårdar som finns på den aktuella platsen.

När en användare har registrerat sig kostnadsfritt kan den börja söka genom hemsidan. Recensioner av trädgårdar från andra medlemmar kan läsas på hemsidan, och varje medlem kan skapa en profil för att andra användare ska kunna se var den har bott.

Utveckling

Ett sätt att ytterligare utveckla idén kan vara att starta ett fullservice företag som sätter upp kompletta bakgårdslägerverksamhet - allt konsumenten behöver göra är att njuta av dem. Här tar du hand om allting, täcker allt ifrån sängar och tält till "mix barer" och utomhus aktiviteter. Du tar hand om alla detaljer som kan behöva ordnas för en trevlig campingupplevelse på en bakgård. Alla campingplatser monteras med ett eller flera tält och sovsäckar, barnsängar, belysning och allt extramaterial kunderna kan tänkas efterfråga.

Prissättning varierar beroende på lokalitet och standard – billigare för en klassisk camping upplevelse med ett tält och dyrare för bättre läge och extra utrustning.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image