Uthyrning av partytält

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Letar du efter en flexibel och dynamisk verksamhet och vill samtidigt hjälpa folk att ha roligt så kan du starta en uthyrningsverksamhet för partytält. Oavsett var du bor så efterfrågas alltid partytält. Dessa tält är perfekta för utomhusevenemang där mat serveras såsom bröllop och släktträffar, liksom för auktioner och otaliga andra evenemang.

Details

Du kommer att behöva lite startkapital för att starta en partytältsuthyrning, men både startkostnaderna och de löpande utgifterna är mycket lägre än för många andra typer av småföretag.

Vad behöver du för att lyckas?

Du kan starta en tältuthyrning med ett enda litet eller medelstort tält. Om du vill kan du naturligtvis expandera väldigt snabbt, men om du inte har mycket kapital så går det att börja med ett tält.

Det finns olika tält med olika stilar, vissa mer lämpade för vissa ändamål eller förhållanden än andra. Därför måste du bestämma vilka tält dina kunder mest sannolikt kommer att föredra. Som en tumregel kräver stora partytält ungefär en timme att ställa upp om man är två personer och ungefär samma tid att ta isär, medan mindre tält kräver kortare tid.

Att sätta upp och montera ett partytält är inte nödvändigtvis ett lätt jobb, men det kräver inte någon särskild utbildning. Dock innebär det att ni måste vara minst två personer, så du kommer inte att kunna köra denna verksamhet själv. Den goda nyheten är att du bara kommer att behöva anlita folk när det finns ett tält att sätta upp eller ta ner så du behöver inte betala lön innan du själv får en beställning. De personer du anställer kan mycket väl komma i kontakt med dina kunder och deras gäster så se till att utbilda dem väl.

Utöver detta behöver du ha en dator för att spara och fakturera kunder, och ett stort garage eller liknande, där du kan förvara dina tält när de inte används.

Utöka din partytältbusiness

Många som startar en partytält uthyrningsverksamhet erbjuder också bord och dukar, stolar, bar leveranser, punschfontäner, hoppborgar, belysning, och många andra uthyrningsobjekt. Vissa partytältsuthyrare blir till full-service verksamheter som samarbetar med cateringföretag, bartenders och underhållningsföretag, så att kunderna kan komma till en enda källa för alla sina partybehov.

Marknaden

Bröllopsplanerare, cateringföretag, evenemangsföretag, välgörenhetsorganisationer, marknader och evenemang, idrottslag och klubbar, etc.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image