Uthyrning av strandutrustning

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Många människor spenderar hela dagar på stranden eftersom det finns många aktiviteter som man kan göra. Några av dessa aktiviteter kräver särskild utrustning såsom tennis rack eller snorkelutrustning om man vill dyka ner för att utforska botten av havet. Eftersom inte alla har lust att köpa denna utrustning och dra med sig den till stranden så kan du göra det istället.

Details

Bestäm detaljerna i vad du planerar att hyra ut; drakar, bollar, volleyboll-set, gummibåtar, uppblåsbara leksaker m.fl. Hitta en plats med tillräckligt utrymme för att förvara dina produkter.

Beställ strandutrustning från en grossist distributionsföretag. Köp inte ett stort antal av uthyrningsprodukter på en gång. Bestäm efterfrågan på din produkt och köp inventering som behövs. Börja med 10 till 20 produkter och öka mängden om så är nödvändigt.

Studera din marknad

Starta exakt samma verksamhet på två olika platser kan leda till olika resultat. Så innan du börjar se till att du vet vad dina kunder söker! Det bästa sättet att göra detta är ganska enkel - prata med dina kunder, ex. turister.

Vilken typ av utrustning letar de efter? Basic eller avanserat? Vilka märken eller specifika objekt är mest och minst populära?

Hur mycket är de villiga att betala? I stället för att dra ett antal ur en hatt, få åtminstone en grov uppskattning av hur mycket kunderna kan och är villiga att betala.

Behöver du mer än uthyrning? Finns det andra tjänster du kan erbjuda för att bli en one stop shop för dina kunder?

Marknadsföring

Marknadsför ditt företag! Skapa en webbplats för att visa upp dina produkter och starta ett online eller telefon bokningssystem som ger kunderna ett enkelt sätt att hyra din badutrustning innan de kommer till stranden. Sätt upp flygblad i populära restauranger och hotell på och nära stranden eftersom turister ofta finns på dessa platser under sin vistelse.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image