Annonsplats för uthyrning av lediga rum

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Starta en hemsida för rumsuthyrning. Erbjud en annonsplats för alla som vill hyra ut ett rum samt för de som söker lediga rum att hyra.

Details

Så funkar det

Starta en websida som tillhandahåller en annonsplats för annonsörer som vill hyra ut rum och besökare som söker lediga rum att hyra. För uthyrare som har ett rum för uthyrning kommer din sajt att utgöra en annonsplats där man som annonsör kan visa och ge information om de rum som man har tillgängliga för uthyrning. För besökare som söker lediga rum att hyra kommer hemsidan att vara en annonsförmedlare där man kan hitta den rum man söker.

Du är i praktiken enbart en annonsförmedlare och det är annonsören av rum som är ansvarig för att de uppgifter som lämnas är sanna och korrekta avseende objektets utrustning, faciliteter, beskaffenhet samt annan kring information som exempelvis närhet till bad, affärer eller andra mål som utgör mervärde för objektet. Det är också annonsören som ansvarar för regler och villkor i hyreskontrakt mellan sig själv och den som hyr rum.

Du kan således ej göras ansvarig för själva uthyrningen av objekt eller annonsens innehåll. Du förbehåller dig också rätten att ändra/ta bort objektet om ägare av objektet inte ändrar eventuella felaktigheter i annonsen. Varje annonsör får tillgång till ett administrationsverktyg där man kan lägga till, ändra och ta bort sina annonser.

Villkor för annonsering

För att annonsera på din hemsida registrerar man konto och anger kontaktuppgifter samt uppgifter för den rum man vill annonsera för uthyrning. Du säljer naturligtvis inte uppgifter vidare till 3:e part och sparar enbart annons och kontaktuppgifter för att exponera annonser för besökaren. De kontaktuppgifter man fyller i kommer att visas tillsammans med annonsen.

Betalning av annons

För att få ett konto och annonsera på din hemsida betalar annonsörer en fast avgift. För de som söker rum är dina tjänster kostnadsfria.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image