Uthyrning av kontorsutrustning

Key Info:

100 000 kr - 200 000 kr
Image Two

Inte alla företag har tillräckligt med pengar för att täcka sina dagliga utgifter. Ofta, nya företagare tar till hyra av kontorsutrustning. Om du har ett visst startkapital och relevant kunskap inom uthyrningsbranschen kan du starta eget uthyrningsföretag.

Details

Se till att du erbjuder ett komplett sortiment av kvalitativ kontorsutrustning som skrivare, dator, kopiator, och många andra. Bortsett från uthyrning, kan du lägga till installation eller installationstjänster för att säkerställa att din utrustning hanteras rätt och är skyddad från potentiella skador.

Hur funkar det?

Som uthyrare kommer du bli ansvarig för inköp av utrustning, underhållning och rengöring samt kontakter med kunderna. Du kan köpa ditt lager hos grossister. Detta är ett bra sätt att minska kostnaderna och samtidigt kan du välja de populära märken som kan locka dina kunder.

Oavsett om dina kunder ser fram emot att använda kontorsutrustning för en kortare tid eller för ett längre möte och evenemang, bör du erbjuda olika märkesvaror. Bortsett från de redan nämnda, kan du också erbjuda uthyrning av bärbara datorer, Apple Mac, monitor, Audio Visual, projektor, plasma, mobil LED vägg, och andra tillbehör.

Hitta en plats som har gott om utrymme för din utrustning. Titta in lager som är till salu i dina tidningsannonser och Internet. Storleken på din plats kommer att bero på antalet och storleken på din utrustning. Kontakta en fastighetsmäklare och be om rekommendationer. Bestäm uthyrningspriser du ska ha. Du kan hyra och få betalt per timme eller per dag. Arbeta fram ett hyr paket som kommer att möta kundernas behov. Glöm inte att skaffa rätt försäkring för dina prylar, så att din utrustning kan skyddas.

Marknadsföring

För att tjäna pengar med en uthyrningsverksamhet, måste du bestämma vilka företag och människor kan vara villiga att betala för din hyra. Du behöver ha tillräcklig efterfrågan inte bara för att täcka kostnader för din initiala investering, utan även planera en avkastning för framtida nyinvesteringar.

Börja annonsera ditt företag till lokala företag i ditt område, särskilt till de som fortfarande är nya. Du kan gå runt och ge bort flygblad. Du kan boka ett möte med företrädare för olika företag i ditt område och ge dem fakta som leder dem till slutsatsen att uthyrning av utrustning är bättre än att köpa de dyra prylarna själva. Du måste vara informerad och medveten om deras behov. Sök på webben för fler idéer om vad andra konkurrerande leasing företag erbjuder till sina kunder.

Genomföra marknadsundersökningar och bedöma din marknadspotential är viktigt. Detta hjälper dig att bestämma vilken utrustning du kommer att erbjuda och vilka som kommer att hyra den.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image